|

Sequoia St.

The Sequoia St Project

This new, modern townhome came with tall windows, bringing a lot of sunlight into the open-concept living, kitchen, and dining area. This home already had a tremendous modern foundation with a neutral couch and dining table. We brought in the pops of color with the rug, pillows, coffee table, and the leading beauty of the space, the green accent chair. We also added a beautiful console with doors to stow away any items they had, such as toys for their toddler. We kept it minimalistic in this space as they have a growing family and needed space to run around. We took it from a very neutral space and added warmth by using deeper tones and pops of color to bring this space together. See for yourself below!

More images from The Sequoia St. Project

Book a Call