|

Park Ave.

The Park Ave Project

This project, located in North Jersey, was a little different from the rest; this office/guest room is in the middle of a bustling city, and with its modern look, this client wanted to keep the space together by bringing in color and pieces that made the space cohesive. This space already had some tremendous foundational pieces. We came in to bring it all together. We used pops of blue to enhance the couch, added a couple of small tables so that it can be a place to put down your coffee or book, and when not needed, you can move them so the couch can be used as a pullout bed for guests. We added a large mirror in the back accent wall to make the space feel larger. This space was treated as multi-functional, so it’s easy to move around when needed. We took this modern space up a notch, and the client was not disappointed.

More images from The Park Ave. Project

Book a Call